Terkini Dari Kami


Terkini dari kami  :

7. PRODUK TERBARU
 
Kami akan memperkenalkan door gift terbaru - Coklat perbagai perisa untuk pilihan majlis anda.  Nantikan kemunculan produk terbaru kami ini yang akan di lancarkan di FB kami sebelum keluar di blog.  Segera LIKE FB kami untuk mendapatkan maklumat terkini.
di kemaskini pada 3 Julai 2013 


6. PENYELARASAN LOKASI PENGAMBILAN TEMPAHAN
Salam kepada semua pelanggan yang di hormati.  Bermula pada 21 May 2013, semua tempahan yang di buat dan di ambil sendiri telah di selaraskan hanya di Putrajaya - Presint 16.  Harap Maklum.
Pastikan temu janji anda dengan kami pada Karnival Hari Belia Negara 23 - 26 Mei ini. 
5. M.E. ASIA ENTERPRISE MEMPERKENALKAN PRODUK TERBARU UNTUK ANDA  
Salam kepada semua.  Bermula hari ini kami ingin memperkenalkan produk terbaru untuk pilihan saudara dan saudari.  Jika anda berminat boleh dapatkan produk ini dari kami secara terus menerus.  Kami akan membawa produk terbaru ini ke pasaran sekarang.  Pastikan temu janji anda dengan kami pada Karnival Hari Belia Negara bulan Mei nanti.
Produk-produk terbaru ME Asia Enterprise :-
  • Peyek Ikan Bilis
  • Tumpi
  • Biskut Buah Rotan
  • Papedom Pedas

Dapatkan produk terbaru kami dengan segera!!!

4. Bahulu Mak Esah pada Hari Belia Negara - 23-26 May 2013
Kepada semua peminat bahulu dan rakan2 FB Bahulu Mak Esah, kami akan membuka booth pada Hari Belia Negara di  Putrajaya bulan May nanti.  Pelabagai tawaran menanti dan anda boleh berjumpa dengan kami secara terus menerus.  Kepada yang berhajat untuk menempah goodies untuk majlis anda, sila hadir ke booth kami.  Pakej2 menarik menanti anda yang membuat pengesahan tempahan dengan kami pada 4 hari tersebut.
Rebutlah peluang bertemu dengan kami.  Kepada rakan2 FB - nantikan hadiah istimewa dari kami untuk anda.  Sila semak email anda bermula daripada 20 May 2013. 
Kepada yang belum menjadi rakan FB BME - Sila like kami dengan segera.  Jangan lepaskan peluang untuk istimewa ini.  Khas untuk anda.3.- Door Gift Kahwin - Bahulu Kemboja/Pecah Lapan Perisa Asli -:-

Maklumat lebih lanjut tentang Door Gift Kahwin ini,

Kadar harga untuk seunit :
 Harga Bahulu Kemboja/Pecah Lapan Perisa Asli Sahaja:  (Tanpa Pakej)                   

RM 2.00 sebiji = Qty <100 biji
RM 1.80 sebiji = Qty <500 biji
RM 1.60 sebiji = Qty >1000 biji
RM 1.40 sebiji = Qty >1500 biji


Justifikasi : Bahulu dibungkus didalam plastik lutsinar.

Harga yang lebih menarik untuk pelanggan yang ambil secara pakej (kotak & bahulu)
------------------------------------------------------

 Sila INBOX di Fan Page kami jika terdapat sebarang pertanyaan.
JOM Like & Share


Kenali Kami melalui logo dan sticker kami.

2. Bahulu Mak Esah kini semakin mendapat tempat & menjadi pilhan orang ramai.  Kebanyakan pelanggan pasti berpuas hati dengan produk kami dan produk kualiti yang tiada tolereansi. Produk bahulu berinti kami yang amat teristimewa kini menjadi sebutan orang ramai dan mendapat permintaan yang menggalakkan.Perniagaan kami terus berkembang dengan penambahan mesin pengadun, oven dan juga auto sealer untuk menampung permintaan yang semakin menggalakan.  Rancangan perkembangan perniagaan ini sedang rancak berjalan bagi memenuhi dan menampung permintaan yang kian bertambah.  Jumlah peralatan / mesin  membantu menjalankan perniagaan kami :2 unit ketuhar
2 unit mesin  pengadun
1 unit auto sealer


Anda mempunyai akaun di Facebook? Jika anda ada, jom ke 'group kami' di Facebook. Mungkin anda boleh berjumpa kawan lama disana. Kami amat menghargai sokongan anda semua dan untuk mendapat berita terkini dan OFFER dari masa ke semasa sila LIKE kami di FACEBOOK.


Artikel dikemaskini pada : 26 April 2013 / 16 Jamadil Akhir 1434H